2011. szeptember 27., kedd

Kiábrándít

Kiábrándít, hogy Nektek nem számítanak azok a dolgok, amik nekem fontosak. Kiábrándít, hogy amikor olyan dolgot írok ki, aminek semmi köze a zenéhez, azt lájkoljátok 400-an, ha pedig kiteszek egy fellépést, azt 20-an. Kiábrándít, hogy olyan emberek képesek ismerősnek jelölni, akik nem bírnak/utálnak, csak azért, hogy lássák azt, hogy épp mikor tudnak belém rúgni. Kiábrándít, hogy olyan emberek kerülnek előrébb a zeneiparban, akik a legkevésbé érdemlik azt meg, és aki tisztességesen küzd érte, az semmire se jut.  Kiábrándít, hogy a manapság csak akkor érsz el valamit, ha van pénzed és vannak kapcsolataid. Kiábrándít, hogy akiknek tetszik a zeném, azok ugyanúgy belájkolnak egy semmitmondó tehetségtelen tucat cuccot is. Kiábrándít, hogy az ÁLMOM eléréséhez olyan dolgokat kéne csinálnom, amiket undorítónak és erkölcstelennek tartok. Kiábrándít, hogy ebben a világban kell élnem. Kiábrándít, hogy az olvasók 90%-a ezt a bejegyzést majd fel sem fogja vagy teljesen természetesnek veszi.

15 megjegyzés:

  1. Szia kedves Angel...en ezzel a bejegyzeseddel teljes mertekbe egyet ertek..;)..telleg sok oan ember van aki csak masok oltogatasaert van ismeretsegi kapcsolatba..es szerintem ezzel vagyunk igy nehanyan...puszipacsi..;)..fel a fejjel...>:D<

    VálaszTörlés
  2. Egyetertek Veled :) De azert 1 aprocska mondattal nem egeszen.:) Mert az, hogy valaki szeret olyanokat akik elmondasod szerint nem tehetsegesek, de ugyanakkor teged is bejelolnek..szerintem mindenkinek mas az izlese. Ha van aki szeret teged es masik tehetsegtelen embert, nem mondhatod azt, hogy "vagy o vagy en". :) El kell fogadni, hogy minden ember mas, es mindenkinek mas az izlese. Mert szerintem amig Te nem szeretsz valamit, masok imadhatjak, es ez forditva is igy van. Lehet, hogy Neked valami tokeletes zene, amig masoknak semmit mondo, tehetsegtelen.
    Mindenki izlese mas, es ez nem kiabrandito, hanem igy szines a vilag.:)
    De a tobbivel egyetertek teljesen.(:

    VálaszTörlés
  3. Ezt félreértetted. A két mondatom, nem tartozik össze. Az nem baj, ha valaki ismerősnek jelöl és más zenét is szeret, ez tök alap.. De úgy ne jelöljön be, hogy közbe beszól vagy más üzenőfalán közli, hogy nem bír. A másik mondatban pedig nem a szimplán nekem nem tetsző zenékről beszélek, hanem amiknél ép fül hallja, hogy egyetlen egy ritmusra szóló, jó dalszövegű zenéje nincs. Ez nem ízlés kérdése, de azért egy szint igen is kéne.

    VálaszTörlés
  4. Nem, en csak egy mondatodrol beszeltem: "Kiábrándít, hogy akiknek tetszik a zeném, azok ugyanúgy belájkolnak egy semmitmondó tehetségtelen tucat cuccot is." Szerintem tok normalis, hogy mast is szeret, akkor is ha semmi ertelme. Gondolom itt felhozhatom peldanak Fluort vagy SPt. Szerintem az, hogy teged is bir annak csak orulni lehet, a tobbi meg legyen az o problemaja.:)
    Az mar mas teszta, hogy bejelol es beszol. De milyenek az emberek? Irigyek...foleg a magyarok:/ Ezt nem birom.., de el kell turni.

    VálaszTörlés
  5. Messze nem egy SP-re vagy Fluorra utaltam. Ők igen is tettek le az asztalra és tettek azért, hogy elismerjék őket és rajongjanak értük!

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Angel nagyon is igazad van mindenbe a mai világba sok a rossz és az emberek átgazolnak mindenki hogy nekik jobb legyen a mai világ egy szemét világ úgy ahogy van a gazadagok csak gazdagabbak lesznek a szegények csak szegényebbek lesznek az emberek manapság nem segítenek egymáson és egyátalán nem tartanak össze sajan ez van a világba :(:(:(:(:(:(:(:(

    VálaszTörlés
  9. ebben az a gáz, hogy az induláshoz is erkölcstelen dolgokat tettél, és ezeket máig csinálod a "fenn maradásért". vagy számodra nem erkölcstelen mindenkivel összefeküdni?:(

    VálaszTörlés
  10. Egyetlen egy emberrel "feküdtem össze", akinek köze volt a zenéhez, abba a srácba pedig több, mint egy évig szerelmes voltam. Én ezt nem tartom erkölcstelennek.
    Azt viszont nagyon undorítónak tartom, hogy Te, aki utálsz és folyton pletykákat terjesztesz rólam MINDENHOL ott vagy, figyeled MINDEN mozdulatomat az interneten. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az általad terjesztett rólam szóló kamukat Te találtad-e ki vagy már neked is úgy mondta valaki. De ne hidd, hogy őszinteséget várok Tőled.. Nem nézek ki belőled annyit.

    VálaszTörlés
  11. Ide kívánkozik:

    "Nem érdemes azokra az emberekre haragudni ,akik övön alul ütnek....egyszerűen nem érnek feljebb."

    VálaszTörlés
  12. Angelt nem támad nem érdemli meg ő egy egyenes és őszinte és kedves és aranyos és agyalian szép csajszi ő nagyon is jó ember nem tudom hogy tudják őtet gyűlölni előbbn nézél körül a saját házad tályékán és csak utána patogj másokba Shade:(:( mert mindig az patog akinek a háza ég és szájle Angelről mert ő nem érdemli meg hogy figázd őtt:(:(

    VálaszTörlés
  13. ÉN KI FOGOK ÁLLNI ANGEL MELLET MINDIG :):):):)

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés